Vi tilbyder

Alt i servicearbejde og vedligeholdelse af din bil

Vi gør meget ud af at vedligeholde i stedet for blot at udskifte til nyt. Vi renser, smører og ”nurser” om de eksisterende reservedele, så de på den måde kan holde længere og virke bedre. Det er en langt bedre og billigere løsning – både for dig, men også for miljøet.

 

Bilens udstødning kan knække, koblingen kan blive defekt, hjulet kan punktere, motoren kan koge eller blive for varm. Batteriet har måske haft det hårdt vinteren over eller viskerne sviner ruden mere end de gavner. Kileremmen kan begynde at hyle, bremserne kan sidde sig fast og begynde at lugte – eller der kan komme støj, knage- eller raslelyde. Vi gennemgår altid din bil fra A til Z, så du får den bedste rådgivning og på den måde slipper for alt for mange ærgrelser.

 

Men har din bil alligevel brug for førstehjælp ringer du til os, så hjælper vi dig hurtigst, billigst og bedst muligt. Vi har mulighed for at hente din bil på autotransport, hvis den hverken kan starte, vil tage gas, lyser i motorlampen eller du på anden måde er havareret.

 

BEMÆRK! Ring til os omgående, hvis du har fyldt forkert brændstof på bilen. Jo hurtigere det bliver opdaget, jo mindre risiko er der for, at der sker uoprettelig skade på bilens motor. Vi kan hente bilen, suge det op, rense tanken og alle komponenterne, så skaden mindskes mest muligt.

 

Vi servicerer alle bilmærker efter fabrikanternes forskrifter og intervalangivelser. Eksempelvis skal tandremmen på din bil skiftes med bestemte intervaller, ellers risikere du at den springer og smadre eller ødelægger motoren. Vi har styr på forskrifterne og en erfaring, der gør, at et tidligere skift sommetider lønner sig. Vi orienterer dig altid, så du får den bedste service, tryghed og køreglæde.

 

Det er billigere og mere bekvemt for dig at vedligeholde din bil end at vente til den går i stykker.

Reparation af stenslag, udskiftning af ruder og isætning af solfilm.

Ved køb af dæk og fælge gennem os, sørger vi for at de passer på bilen, kører behageligt og altid opfylder lovens krav.
Vi hjælper gerne med at finde de rette fælge til lige netop din bil – hvad enten det er alu fælge eller stålfælge evt. med hjulkapsel.

Vi skifter og opbevarer dine dæk – både sommer og vinter.
Så har vi altid styr på, at dine dæk opfylder lovens krav, så du kører forsvarligt.

Moderne biler er i dag en stor computer. Du har måske prøvet at få fejlmeldinger a la ”Anti-pollution”, ”STOP”, ”Additiv”, ”Ad Blue” eller en eller flere lamper, der lyser i bilens display.

 

For at vi kan få alle de bekvemmeligheder, som vi ønsker i vores biler i dag, styres stort set alt i vores biler af computere eller elektroniske styreenheder.

 

Det er dejligt, når det virker! Bilen starter hver morgen, den fortæller dig, når den skal have skiftet pærer, hvor meget der er tilbage på bremserne og tager i det hele taget temperaturen på din bils tilstand. Hvis du sørger for at få din bil serviceret og vedligeholdt løbende, kan du langt hen af vejen undgå at det pludselig lugter eller drypper fra bilen, at der kommer mærkelige rasle- eller skramle lyde – eller at du ikke kan køre og har akut brug for hjælp.

 

Vi står altid klar til at hjælpe dig. Vi har både erfaringen, ekspertisen, de autotekniske uddannelser, den tekniske information, de rette diagnoseværktøjer og ikke mindst viljen til at få din bil ud at køre igen.

Rigtigt mange biler er udstyret med klimaanlæg eller aircondition. Vi har uddannelsen og tilladelsen til at servicere disse anlæg.

Rust er desværre ikke altid nemt at komme udenom. Vi kan reparere alt rust i din bil, så den kan fremstå sikkerhedsmæssigt forsvarligt og pæn igen.

Vi har rigtigt meget erfaring med forsikringsskader og hjælper dig gerne, hvis uheldet har været ude.

Vi samarbejder med Tektrol, som efter vores mening er den bedste undervognsbehandling på markedet.

Hvis din bil trænger til en kærlig hånd, tager vi os gerne af den.
Vi rådgiver også om den mest skånsomme vask og vedligeholdelse af din bil.

Lakken på din bil er udsat for mange stenslag og brugsridser. Vi afmonterer og forbereder, så vores dygtige maler kan lave et flot stykke arbejde.

Er din bil 4 år eller mere – og indkaldt til syn?
 Den klarer vi! Synsreglerne er strammet op i gennem årerne.
Vi har overblikket og sørger for at den bliver synet og er i orden.

Vi servicerer og vedligeholder alle automatgearkasser.
Vi skifter/påfylder altid den efter forskrifterne rette gearolie, så gearskiftet kører som smurt og har de bedst mulige vilkår at arbejde i.

Din bils partikelfilter skal typisk skiftes engang imellem. Dette er oftest ikke en billig post i din biløkonomi.
Vi kan i langt de fleste tilfælde rense disse filtre, så du kan spare på omkostningerne og kører en del længere, inden det står for udskiftning.

I Danmark har vi lygtetændingstid på forlygterne hele døgnet rundt! Derfor er det vigtigt, at dit lys på bilen virker.
Vi skifter alle slags pærer, hvad enten din bil kører med xenon eller alm. lys. Vi skifter også LED lygter.
Vær opmærksom på om alle bilens lygter lyser – også nummerpladebelysningen.

Vi er uddannet og godkendt af Færdselsstyrelsen til at omsyne biler.
Så hvis du har fået kasseret din bil til syn, udbedrer vi fejlene og omsyner den for dig.

Bemærk! Du bevarer garantien på din nye bil, når den serviceres hos os!